CÜNAM'ın Çalışmasına 2.lik Ödülü

Gazi Üniversitesi’nde Uluslararası Işık Yılı kapsamında düzenlenen “1st Light and Light-Based Technologies Workshop” isimli uluslararası çalıştayda üniversitemizde yapılan bilimsel eser ödül almaya hak kazandı.

Atatürk Üniversitesi Doğu Anadolu Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAYTAM) ve  Üniversitemiz Nanofotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜNAM) Merkezleri işbirliğinde yapılan Mühendislik Fakültesi Nanoteknoloji Mühendisliği   Bölümünden Arş. Gör. Dr. İsmail Altuntaş, Dr. Öğr. Üyesi İlkay Demir ve  Prof. Dr. Sezai Elagöz tarafından hazırlanan “Defect reduction in GaN layer with different V/III ratio grown on sapphire substrate using MOCVD for light emitting diode application” başlıklı bilimsel eser Çalıştay’da 2.’lik ödülüne layık görülmüştür.

Haber Tarihi : 30.05.2018