1098 Taşeron İşçi Kadroya Geçti

 

 

24 Aralık 2017 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile alt işveren işçilerin kamuda istihdamı için yapılan düzenleme gereği, Üniversitemiz bünyesinde 1098 taşeron işçimiz kadroya geçti.

 

Yıllardır Üniversitemizde büyük bir özveri ile çalışan ve kadrolarına atanan taşeron işçilerimiz bu durumdan oldukça memnunlar.

 

Bu kapsamda Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 654, Diş Hekimliği Fakültesi’nde 40, İdari Mali ve İşler Daire Başkanlığı’nda 264, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda 140 olmak üzere toplam 1098 taşeron işçimiz kadroya geçti.

 

Kadroya geçen işçilerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Yıllardır büyük bir özveri ile Üniversitemizde hizmet eden ve gerekli şartlarını taşıyarak kadroya geçen taşeron işçilerimizi tebrik eder, kadrolarının hayırlı olmasını dilerim. Kadroya geçen çalışanlarımızın bundan sonraki iş hayatlarında daha mutlu ve sağlıklı bir biçimde Üniversitemize büyük katkılarının olacağına inancım tamdır.” dedi.

 

 Sürekli İşçi Kadrosu Kesinleşen Liste İçinTıklayınız.

 



Haber Tarihi : 30.03.2018

AYLARA GÖRE HABERLER