Yıldızeli Meslek Yüksekokulu'nda Kariyer Günleri

Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Genç Girişimciler Kulübünün bu ayki konuğu BDDK İnsan Kaynakları Müdürü Dr. Süleyman Ekici idi.

Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programı Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Demir, BDDK İnsan Kaynakları Müdürü Dr. Süleyman Ekici, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

1995-2003 yılları arasında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görev yapan Dr. Süleyman Ekici BDDK’nın yapısı ve işleyişi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Ayrıca BDDK’daki kariyer imkânlarına da değinen Dr. Ekici, mesleki bilginin ve mülakatta nasıl davranılması gerektiğinin önemine değindi.

Program sonunda Doç. Dr. Mehmet Demir, Dr. Süleyman Ekici’ye plaket takdim etti.

Haber Tarihi : 30.04.2018