“Altın Ambulans” Ödüllerinde Oylarınızı Bekliyoruz

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan, sağlık sisteminin en saygın ödülleri arasına girmeye aday olan “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri”nde oylama süreci başladı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ayşegül Şıldır, hazırladığı hikâye ile “Altın Ambulans” ödüllerinde dereceye girerek halk oylamasına kadar yükseldi.

Konu hakkında bilgi veren Ayşegül Şıldır, “Altın Ambulans yarışmalarında beni ve  Üniversitemizi temsil edecek bir hikâye yazdım. Hikâyem hastanemizin Pediatrik servisinde gerçekleşti. Hastanemizde yatmakta olan Iraklı bir vatandaşa vermiş olduğum bakım hizmetinden bahsettim. Iraklı hastaya trans kültürel hemşire bakımı nasıl verilir, onu anlattım. Buradaki amacım ise farklı kültürlere olan yaklaşımımdı. Bununla ilgili oluşturduğum hikâyemi, bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Altın Ambulans” yarışmasına gönderdim. Komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda ilk dört hikâye arasına girmeyi başardım. Şimdi ise halk oylaması kısmına gelindi. Halk oylaması www.altınambulans.org adresinden gerçekleşecek ve oylama 15 Mart 2017 tarihinde son bulacak. Sivas halkından, Üniversitemizin çalışanları ile öğrencilerinden, tüm sağlık çalışanlarından bugünden itibaren Altın Ambulans sitesinin adaylar bölümündeki hemşirelik kategorisinden Ayşegül Şıldır’a oy kullanmalarını rica ediyorum.” dedi.

Ayşegül Şıldır konuşmasının sonunda, “Ben bu yarışmada hem Üniversitemizi hem de Sivas’ı temsil ediyorum. Hastanemizdeki tüm meslektaşlarıma ve çalışanlara, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch      SRT

www.youtube.com/watch       Vizyon 58



Haber Tarihi : 07.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER