Rektörümüze Ziyaretler Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizin akademik ve ilmî yönden gelişerek hak ettiği yere gelebilmesi için ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile görüşerek Üniversite şehir iş birliğinin daha üst seviyeye çıkması için büyük çaba sarf ediyor.

Bu kapsamda; Interpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek, RTÜK Üyesi Abvülvahap Darendeli, Genç MÜSİAD Sivas İl Temsilcisi Hakan Işık, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcıları Burak Varlık, Ömer Yavrucu, Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat, Adalet ve Medeniyet Sivas İl Temsilcisi Enes Kargın Rektörümüz Alim Yıldız’ı ziyaret ederek görevinde başarı dilediler.

Rektörümüz Yıldız ise ziyaretçilere iyi dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür ederek birlikte hareket edip şehir ve kamu kurum ve kuruluşları ile Üniversite arasında iş birliğini geliştireceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 21.04.2017