Diş Hekimliği Fakültemizin Öğrencileri Divriği İlçesini Gezdi

Rektörlüğümüz tarafından Üniversitemizi tercih ederek kayıt yaptıran öğrencilere yönelik “Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Sivasımızı Tanıtıyoruz” sloganıyla yapılan etkinlikler kapsamında ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının da destekleriyle Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri Divriği ilçesini gezdi.

Divriği’de Kaymakam ve İlçe Millî Eğitim Müdürü tarafından karşılanan öğrencilere Divriği Ulu Camisi İmam-Hatibi Nail Ayan da Divriği Ulu Camii hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Gezi kapsamında restorasyonu tamamlanan ve hâlen bakımı yapılan konaklar gezdirilerek tanıtımları yapıldı. Bu bağlamda Türkiye’nin demiryolu altyapısının oluşmasında büyük bir paya sahip olan Divriğili Nuri Demirağ’ın doğduğu ev de gezdirildi.

Haber Tarihi : 21.11.2016