Mezuniyet Törenleri Sona Erdi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) yapılan mezuniyet törenleri sona erdi.

4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus ve Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonlarındaki mezuniyet törenlerine SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Taner Çifçi, Dr. Öğr Üyesi Gazi Sonkur, Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu ve Öğr. Gör. Kemal Demetçiçek başta olmak üzere dekanlar, müdürler, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenlerde açış konuşmalarının ardından tanıtım filmleri izlendi, müzik dinletileri yapıldı.

Sonrasında mezunlar sahneye davet edildi. Dereceye giren öğrencilere diplomaları verildi. Mezuniyet kütüğüne plaketler çakıldı. Mezuniyet antları okundu.

Diplomaların dağıtımının ardından tüm öğrenciler hep birlikte kep atarak mezuniyet heyecanı yaşadı.

Mezun olan tüm öğrencileri tebrik ediyor, hayatları boyunca başarılar diliyoruz.

Haber Tarihi : 21.07.2023