Eğitim Fakültesinden “Aynı Yerden Bakıp Farklı Algılamak” Resim Sergisi

Eğitim Fakültemizin 95 öğrencisin katılımı ile 190 eser sergilendi.

Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından Üniversitemiz Kültür Merkezi sergi alanlarında açılan sergide, “Aynı Yerden Bakıp Farklı Algılamak” konusu ele alınan eserler sergiyi gezenlerin büyük ilgisini çekti.

Serginin açılışının ardından konuşan Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Arş. Gör. Sevda Karaseyfioğlu Paçalı, “Bu sergimiz Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimizin bir sergisi. 1995 yılında kurulan Eğitim Fakültemizden esinlenerek hazırlanan bu sergi 95 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Toplamda iki sergi salonunda 190 çalışma var.” dedi.

Sınıf öğretmenliği öğrencilerinin müzik resitali ile açılan sergide emeği geçen herkese minnettar olduğunu ifade eden Paçalı, “Bu serginin tüm aşamalarını Eğitim Fakültesi öğrencilerimizle birlikte yaptık. Açtığımız bu sergi öğrencilerimiz için çok önemli. Çünkü şu an için hayatlarında yapacakları ilk ve tek sergi. Emeklerinden ve ilgilerinden dolayı öğrencilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sergi, gün boyu öğrenciler ve sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Haber Tarihi : 26.02.2019