TPÖÇG Akademi 2018

“TPÖÇG Akademi” 2018, Edebiyat Fakültemizin Psikoloji Bölümü elemanlarından Öğr. Gör. Esra Kısacık’ın rehberliğinde Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) ile Psikoloji Bölümü öğrencilerimiz Merve Gül, İlhami Yücel ve Seher Akbulut’un aylar süren ortak çalışması neticesinde “Beynin Gölgesinde Patoloji” temasıyla 2-6 Temmuz 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleşti.


Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik süresince Nöropsikoloji alanında çalışan akademisyenlerle o alana ilgi duyan 20 öğrenci tarafından çeşitli konularda atölye çalışmaları yapıldı. 

Hacettepe Üniversitesi’nden Doç. Dr. Müjgan İnözü “OKB ve Fizyolojik Temelleri”, Öğr. Gör. Esra Kısacık “Psikolojik Testler”, 19 Mayıs Üniversitesi’nden Doç. Dr. Murat Kurt “Epilepsi”, Hacettepe Üniversitesi’nden Dr. Zehra Çakır “Yeme Bozuklukları”, Acıbadem Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Belma Bekçi “Nörofizyoloji”, Ankara Üniversitesi Fizyoloji Bölümünde Sinirbilim ABD öğretim elemanı Dr. Simge Aykan ise “Mizah Algısı” başlıklarında atölye çalışması ve sunum yaptılar.

Son olarak, katılımcı akademisyenler tarafından “Nöropsikolojinin Dünü, Bugünü ve Yarını” temalı bir panelle öğrencilerin soruları yanıtlandı.
 “TPÖÇG Akademi: Beynin Gölgesinde Patoloji” etkinliğinin son derece verimli geçtiğini ve öğrenme isteğini artırdığını ifade eden akademisyen ve öğrenciler etkinliğin her aşamasında kendilerinden desteklerini esirgemeyen başta Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere Üniversite yönetimine müteşekkir olduklarını ifade ettiler. 
 



Haber Tarihi : 18.07.2018

AYLARA GÖRE HABERLER