Eski Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bakır'ın Veda Ziyareti ve Mesajı

 

Üniversitemiz Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Eski Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bakır, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a veda ziyaretinde bulundu.

 

Üniversitemizin çeşitli birimlerinin kuruluşunda görev alan, görev sürecinde önemli projeler gerçekleştiren, 42 yıl Üniversitemize hizmet eden Sayın Prof. Dr. Mehmet Bakır’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, emeklilik hayatında mutluluklar diliyoruz.

 

Sayın Prof. Dr. Mehmet Bakır'ın veda mesajı:

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin değerli öğretim üyeleri, çalışanları ve sevgili öğrencileri,

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığı, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Yönetim Kurulu üyeliği, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı üyeliği ve sekreterliği ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü görevlerini yaptım.  

 

Görevlerim süresince yaptığım projelerden bazıları sağlık alanında bölgeye hitap eden merkez oluşturmak amacı ile kalp hastalıkları, onkoloji, yoğun bakım, acil ve tüp bebek birimlerinin kurulması, nanoteknoloji enstitüsü ve merkezi oluşturmak amacı ile nanoteknoloji ünitesinin kurulması, deneysel (invivo ve invitro) araştırma merkez ve enstitüsü oluşturmak amacı ile moleküler biyoloji ve genetik araştırma ünitesinin kurulması, turizm ve otelcilik projesini gerçekleştirilmesi, uzaktan eğitim merkezinin kurulması ve teknokentin kurulması şeklindedir. Vakıf görevlerim süresince Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, konukevi yapılması ve Vakıf ile Garanti Bankası anlaşması ile çağrı merkezi kurulması projelerini gerçekleştirdim.

 

Kırk iki yıllık hizmetim süresince elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve veda ederken… Tabii ki bu süreç içinde tüm yaptıklarımı ekip çalışması içinde gerçekleştirdim ve ekibin içinde yer alan üniversitemiz çalışanları, hastane çalışanları ve bölüm çalışanlarından hep destek gördüm.

 

Tüm kurum çalışanlarına teşekkürlerimi, saygı ve sevgilerimi iletiyor, sevgili öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sizleri hep güzelliklerle anacağım, sağlıklı ve mutlu kalın.

 

Prof. Dr. Mehmet BAKIR



Haber Tarihi : 12.01.2024

AYLARA GÖRE HABERLER