Üniversitemiz Artık Daha Güvenli Olacak

Üniversitemizin daha güvenli olması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, göreve geldiği ilk günden beri ülkemizin kuruluş tarihi itibarıyla eski üniversitelerinden biri olan Üniversitemizin güvenlikle ilgili sıkıntılarını dile getirerek bu sıkıntının acil olarak giderilmesi gerektiğini ifade etmişti.

Kışın bitmesi ile birlikte güvenlikle ilgili çalışmalara hız verildi; personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız güvenlik noktalarından artık kontrollü olarak yerleşkeye giriş yapabiliyorlar.

Bu kapsamda giriş kapıları 7 gün 24 saat güvenlik kameraları ile izlenerek araçların hangi saatte yerleşkeye giriş yaptığı ve yerleşkeden ne zaman ayrıldığı, aracın kaç kilometre hızla seyrettiği, aracın cinsi, plakası ve içindeki yolcular dâhil tamamının görüntüleri kayıt altına alınıyor.

Çıkışlara kurulan kapan sistemleri ile de aşırı hızın önüne geçilirken, ters yönden kampüs içerisine girilmesinin önüne geçiliyor.

Güvenlik görevlileri, yerleşke içerisine girmeye çalışan bandrolsüz araçları yerleşke içerisine almazken ziyaret veya iş görüşmesi gibi diğer hususlar için gelen ziyaretçilerin kimlikleri kayıt altına alınıyor.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch SRT



Haber Tarihi : 22.04.2017

AYLARA GÖRE HABERLER