Uluslararası Hareketlilik KA 107 Proje Yönetimi Toplantısı Üniversitemizde

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Uluslararası Üniversite misyonu ile yaptığı başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor.

 

Ulusal Ajansın her yıl bir üniversitede yaptığı “3. Uluslararası Hareketlilik KA 107 Proje Yönetimi Toplantısı” bu yıl Üniversitemizde yapılacak. 

 

Ülkemizde faaliyet gösteren birçok üniversite temsilcisinin katılacağı ve 3 Ekim 2019’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Hareketlilik KA 107 Proje Yönetimi toplantısı hakkında bilgi veren Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Kurum Koordinatörlü Birim Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, “KA 107 projeleri ile birçok uluslararası eğitim faaliyeti hakkında oldukça önemli olan Uluslararası Hareketlilik KA 107 Proje Yönetimi Toplantısı Üniversitemizde düzenlenmesinde mutluluk duyuyoruz. Uluslararası İlişkiler Ofisi temsilcilerinin Sultanşehir Sivas’ta bir araya gelmesi hem Üniversitemizin hem de Sivasımızın tanıtımına katkı sunacaktır. Bu toplantının Üniversitemizde düzenlenmesi Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız'ın teşvik ve destekleriyle olmuştur. Bu hususta kendisine teşekkür ederiz. Toplantının şimdiden Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.



Haber Tarihi : 08.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER