Görevde Yükselme Sınavı’na Girenlere Rektörümüzden Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Üniversitemiz idari personeli için yapılan Görevde Yükselme Sınavı öncesinde sınava girenlere başarı diledi.

Sınavın yapıldığı Edebiyat Fakültesi A Binasında sınav salonlarını ziyaret eden Rektörümüz kısa bir açıklama yaptı. Prof. Dr. Alim Yıldız, “Devlette süreklilik esastır. Bu sürekliliği sağlamak için sorumluluğunun bilincinde, görev aşkıyla işine dört elle sarılan, vatanını, milletini ve devletini seven kişiler olmak durumundayız. Hepinize sınavınızda başarılar diliyorum, Allah utandırmasın.” dedi.

Sınava yardımcı hizmetli kadrosundan memur kadrosuna, memur kadrosundan şef kadrosuna atanmak isteyen idari personelimiz girdi.

3 kişilik memur kadrosu için biri engelli 33 kişi, 17 kişilik şef kadrosu için biri engelli olmak üzere 139 kişi başvurdu.

Haber Tarihi : 16.05.2019