Proje ve Destek Kaynakları Bilgilendirme Toplantıları Sona Erdi

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezine bağlı Proje Destek Ofisi tarafından Diş Hekimliği Fakültesinde başlayan Proje ve Destek Kaynakları hakkında Bilgilendirme Toplantıları Koyulhisar Meslek Yüksekokulunda yapılan program ile sona erdi.

5 ay süren, 14 fakülte, 4 yüksekokul ve 14 meslek yüksekokulunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarında kapsamında yaklaşık 500 akademik personele ulaşıldı.

Bilimsel proje hazırlamada ve kaynakları hakkında önemli bilgilerin sunulduğu programda Merkez Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdullah Mısırlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. İbrahim Can, Doç. Dr. Serkan Akkoyun, Dr. Öğr. Üyesi İlkay Noyan Yalman, Dr. Öğr. Üyesi Esra Uçar Sözmen ve Dr. Öğr. Üyesi Gülen Melike Demirbolat tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : 23.05.2019