Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Konser

Güzel Sanatlar Fakültesi Edebî Sanatsal Kompozisyon ve Orkestra Konseri düzenlendi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Başara, Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Enis Baha Biçer, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konserde, birçok ailenin çocuklarını cepheye göndermeleri ve hiçbir haber alamamalarını ifade eden ayrılık türküleri ve ağıtlarından oluşan birçok eser seslendirildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Lale Hüseynova şefliğinde icra edilen konserde Yemen türküleri ile o dönemlere ait türküler seslendirildi.

Konser sonrası Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Doç. Dr. Lale Hüseynova’ya teşekkür belgesi verdi.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch  SRT

Haber Tarihi : 23.03.2017