Rektörümüz İlim Yayma Cemiyeti Kız Öğrenci Yurdunda

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizde okuyan öğrencilerimizi kaldıkları evleri ve yurtları ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda Sivas İlim Yayma Cemiyeti Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen programa katılan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Doç. Dr. Osman Alacahan ile birlikte öğrencilerle söyleşide bulundu.

 

Sivas İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Doç. Dr. Osman Alacahan söyleşi öncesi yaptığı konuşmasında, “Sevgili gençler, biz öğrencilik yıllarımızda Rektör ne iş yapar, Dekan kimdir? Bunlardan haberimiz olmazdı. Bugün bizim içimizden olan, öğrenciliğin ne olduğunu, öğrenciliğin nasıl bir psikolojisinin olduğu, sorunlarının ne olduğunu bilen, idari ve akademik kadrodaki personeline özenle ve hassasiyetle yaklaşan, sorunlara çözüm bulmaya çalışan, göreve geldiği kısa süre içerisinde de hepimizin müşahede ettiği çok ciddi çalışmalar gerçekleştiren bir Rektörümüz ve yönetim kadrosu var. Bu vesile ile bizleri kırmayarak yurdumuza gelen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Hocama çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Konuşmasına başlamadan önce kısaca kendinden bahseden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, konuşmasının devamında üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra öğrencilerin sıkıntı ve problemlerini dinleyerek çözümü noktasında ilgili birimlere gereklii talimatını verdi.

 

Program karşılıklı söyleşi ve öğrencilere hediye dağıtımı ile son buldu.



Haber Tarihi : 07.03.2018

AYLARA GÖRE HABERLER