Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Mazbatasını YÖK Başkanından Aldı

14 Ağustos 2020 tarihli Resmî Gazete'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen törende Rektörlük mazbatasını YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç’tan aldı.

Rektörlük mazbatası, YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç tarafından takdim edilen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, "Bu önemli görevi bana tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a, YÖK üyelerine ve Üniversitemizin başarısında katkıları olan çalışma arkadaşlarıma, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ailesine ve desteklerini esirgemeyen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’a tebriklerini ileterek görevinde başarılar diledi.

Haber Tarihi : 19.08.2020