Engelli Personelimize Park Yeri

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde engelli personelimiz için park yeri açıldı.

 

Engelli öğrencilerimizin ve personelimizin sorunlarını gidermek için çalışmalar yürüten Üniversitemiz engelli personelimizin sıkıntı yaşamadan araçlarını park edebilmeleri için Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesinin Başhekimlik girişine park yeri tahsis edildi.

 

Park yerinin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Başdanışmanı ve CENGEL (Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi) Koordinatörü Prof. Dr. Recep Toparlı, Başhekim Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Başhekim yardımcıları, sendika temsilcileri ve hastane personeli katıldı.

 

Açılışta konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle birkaç gündür programlar yapıyoruz. Hastane personelimiz için engelli park alanı oluşturduk. Bundan sonra engelli kardeşlerimiz araçlarını buraya park edecekler ve park sorunu yaşamayacaklar. Bu konuda çalışma yapan başta Recep Toparlı Hocam olmak üzere, hastane yönetimine, fakülte yönetimine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

 

Rektörümüzün konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

 



Haber Tarihi : 05.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER