Erasmus Değerlendirme Toplantısı

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla Erasmus Değerlendirme Toplantısı yapıldı.


Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu ile Dış İlişkiler Ofisi personeli katıldı.


Toplantının açış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ali Aksu, “Uluslararası İlişkiler Ofisi  sadece Erasmus değildir. YÖS, Mevlâna, Farabi gibi diğer koordinatörlüklerimiz de var ama bugünkü toplantımız tamamen Erasmsu’la ilgili. Erasmus’la ilgili sorunları konuşacağız, neler yapabiliriz sorusuna cevap arayacağız.” dedi.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız konuşmasında, “Uluslararası İlişkiler Ofisi  Üniversitemizin gelişiminde önemli, puanlamada yabancı öğrenci sayısı önemli. Yurt dışına giden hocaların sayısı önemli. Bir geri dönüt almamız gerekiyor. ‘Karşılaştığımız problemler nelerdir, yapılması gereken şeyler nelerdir?’ gibi soruları sormamız gerekiyor. Eksiklikleri tamamlamak açısından bu toplantının faydalı olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından toplantıya geçilmeden önce Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu’ya teşekkür belgesi verdi.

 



Haber Tarihi : 18.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER