Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın yanı sıra Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recai Zan ve akademisyenler katıldı.

 

Üniversitemizdeki fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulunda yapılan çalışmaların anlatıldığı, Rektörümüzün üniversitemizde yürütülen faaliyetlerle ilgili sunum yaptığı akademik kurul toplantısı oldukça verimli geçti.

 

İlk olarak kürsüye gelen Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, fakültede 180 ünitin olduğunu anlatarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Diş Hekimliği Fakültesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Prof. Dr. Hubbezoğlu geçtiğimiz yıl Diş Hekimliği Fakültesinin Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından yapılan incelemelerde var olan 8 bölümün 3 tam puan aldığını söyleyerek fakültenin uzmanlık eğitimi için yetkilendirildiğini, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde 75,35 puan aldıklarını vurguladı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Diş Hekimliği Fakültemiz oldukça iyi bir şekilde gidiyor. Son yapılan kontrol ve denetimlerden sonra bunu gördük. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi birçok üniversitenin diş hekimliği fakültesine örnek oluyor. İnşallah bu daha da ileriye götürülecek.”

 

Rektörümüz sunumunda çalışmaları anlatırken, Üniversitemizin her alanda ileriyi hedeflediğini, bilim üreten, geleceğe şekil veren ve ülkemize katkı sağlayan bir üniversite olmak istediklerini vurguladı.

 

Akademik Kurul Toplantısı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.



Haber Tarihi : 20.11.2019

AYLARA GÖRE HABERLER