Sosyal Hizmet Kulübünden Örnek Davranış

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü, Engelliler Meclisi ile birlikte Abdi Ağa Konağı’nda “Vefa Akşamı” isimli program düzenledi. 


Programa Valimiz Salih Ayhan, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın katılım sağladılar. 

Programın açış konuşmasını yapan Sosyal Hizmet Kulübü Başkanı Ahmet Türk, "Bugün burada birlik ve beraberlik adına bir farkındalık oluşturmak için program gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 3 yıldır projeler gerçekleştirdiğimiz ekip ile vefa programı yapmak istedik. Türkiye'ye emsal teşkil eden projeler çıkardı bu ekip. Sayın Valim devletimizin güler yüzü oldu, bizlerin dertleriyle ilgilendi, kendisine çok teşekkür ederim." dedi. 

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Selman Devecioğlu, "Sivas'ta güzel projelere, güzel işlere imza atıyoruz. Bu projelerin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Valimiz Salih Ayhan, Recep Toparlı Hocamız, Sami Başkanımız, Ahmet Başkanımız olmak üzere ayrıca çalışmalarından dolayı programın organizasyonunu gerçekleştiren Sosyal Hizmet Kulübü Başkanı Ahmet Türk'e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Programda konuşma yapan Valimiz Salih Ayhan, "İnsana değer vereceğiz, hayat felsefemiz de bu olmalı. Engelli bireylerimizin toplumun her alanında söz sahibi olmasını istiyoruz. Onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek, çözüm üretmek boynumuzun borcu." diye konuştu.

Sosyal Hizmet Kulübü ve Engelliler Meclisi tarafından Vali Ayhan ve protokole hediye ve plaket takdim edildi.
 



Haber Tarihi : 28.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER