Gazeteci-Yazar Kemal Öztürk İletişim Fakültemizde

Anadolu Ajansı Eski Genel Müdürü Gazeteci-Yazar Kemal Öztürk Üniversitemiz İletişim Fakültesinde “İyi Bir Gazeteci, İyi Bir İletişimci, İyi Bir İnsan Olmanın Yolları” adlı konferansla öğrencilerimizle bir araya geldi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, ilimiz protokol üyeleri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağırman, “ İletişim Fakültesi olarak en önemli hedefimiz iletişimci ve iyi insanlar yetiştirmektir. Bu amacın gerçekleşmesi için periyodik olarak kültürel faaliyetler ve konferanslar düzenliyoruz. Bu konuda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın büyük destekleri vardır. kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum..” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Kemal Öztürk, “Eğer iyi bir gazeteci, iyi bir iletişimci olmak istiyorsanız, dijital devrim dediğimiz bir şey var, onu çok iyi anlamanız lazım. Dijital devrim, tıpkı sanayi devrimine benzeyen bir olay. Yani dünyanın kaderini çok radikal bir şekilde değiştiren bir devrim. Giydiğimiz elbiselerden okuduğunuz okullara, kullandığınız telefondan arkadaşınızla iletişimize kadar, her şeyimizi çok köklü bir şekilde değiştiren devrimden söz ediyoruz.” dedi.

Gazeteci-Yazar Öztürk, Anadolu Ajansı’nda Genel Müdürlük yaptığı dönemlerden örnekler vererek öğrencilere iyi bir iletişimci olmanın püf noktalarını kendi meslek hayatındaki kesitlerden aktararak soru cevap şeklinde anlattı.

Program sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Gazeteci-Yazar Kemal Öztürk’e teşekkür belgesi verdi.



Haber Tarihi : 27.11.2017

AYLARA GÖRE HABERLER