Suşehri Sağlık Yüksekokulu Öğrencileri Su Dalış Eğitiminde

Suşehri Sağlık Yüksekokuluna bağlı Dağcılık Kulübü (CÜDAK) su altı etkinliği gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinliğe Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemur, Suşehri Sağlık Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Tuğut, Sivas İl AFAD Müdürü Nazif Ekinci ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik öncesinde Suşehri Sağlık Yüksekokulu öğrencilerine üç profesyonel dalış eğitmeni tarafından dalış eğitimi verildi. Eğitim sonrası etkinliğe katılan öğrenciler Gürün Gökpınar Gölü’nde dalış yaparak unutulmaz anlar yaşadılar.

Yapılan etkinlikle, ülkemizin nadide doğal güzelliklerinden biri olan Gökpınar Gölü’nde öğrenciler AFAD, AKEM, SUKUT bünyesindeki dalgıçlarla yosun ve dip yabancı madde temizliği de yaparak doğal varlıkları koruma ve çevre bilincinin oluşturulmasına katkıda bulundular.

Haber Tarihi : 04.05.2018