“Öğrenci Proje Fikri Yarışması” Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi Proje Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Destek Ofisi tarafından düzenlenen “Öğrenci Proje Fikri Yarışması”na katılan projeler jüri tarafından değerlendirildi.

Programda toplam 34 projenin sunumu proje sahibi öğrenciler tarafından yapıldı. Mühendislik, fen, sağlık ve sosyal alanlarda yazılan projeler Proje Destek Ofisi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özge Çevik, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Serkan Akkoyun, Yrd. Doç. Dr. Sebahattin Kartal, Öğr. Gör. Anıl Nida Kazanç ve TEKNOKENT Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Mercan tarafından incelendi; Proje Destek Ofisi personeli Öğretim Görevlisi Abdullah Mısırlıoğlu ve Rüveyda Arslan da yarışmanın yürütülmesine teknik destek verdi.

Dereceye Giren Proje Sahiplerine Ödül Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Kültür Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirilen ödül törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Proje Destek Ofisi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, Rektör Danışmanımız Enis Baha Biçer, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim, KOSGEB İl Müdürü Bahaddin Ünal, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem katıldı.

Programında konuşan Proje Destek Ofisi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, “Rektörlük binasında Proje Destek Ofisine yer tahsis edilmesinin ardından yaptığımız en önemli çalışmalardan birini gerçekleştiriyoruz. -Benimde Değerli Bir Fikrim Var- projesiyle öğrenciler arasında proje yarışması düzenledik. Toplam 34 projenin yer aldığı proje içerisinden 3 projeyi seçerek ödüllerini vereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Tasarruf Ampulü” projesiyle birincilik ödülüne layık görünen Sivas Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Osman Bülbül’ün başarı belgesini ve ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız verdi.

Engelli öğrencilere yönelik hazırladığı “Sınavımla Baş Başayım” projesiyle Eğitim Fakültesi öğrencisi Şerife Özelma’ya başarı belgesini ve ödülünü Proje Destek Ofisi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak verdi.

“Tasarruf Çarkı” adlı projesiyle üçüncü olan Mühendislik Fakültesi öğrencisi Halil Tekdemir’e başarı belgesini ve ödülünü ise Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim verdi.

Program toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch VİZYON 58

Haber Tarihi : 10.05.2017