CÜ-HGS İle Kontrollü ve Güvenli Yerleşke

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi'ne giriş/çıkış yapacak araçlar için düzenlenmiş elektronik Hızlı Geçiş Sistemi (CÜ-HGS) araç trafiğinde yaşanan problemleri ortadan kaldırarak huzur ve güvenliğin sağlanmasında oldukça büyük rol oynuyor.

 

Bu çerçevede, yerleşkemiz giriş kapılarında öğrenci, personel, misafir vb. araç geçişleri Hızlı Geçiş Sistemi (CÜ-HGS) ile yapılmakta olup sistemin devreye alındığı günden bu yana gözle görülür müspet değişim ve gelişmeler yaşandı.

 

Şehrimizin markalarından biri olan Üniversitemizin daha güvenli ve huzurlu olması amacıyla düzenlenen sistemin temelinde personel ve öğrencilerimizin huzuru amaçlanıyor.

 

Yerleşke içerisinde bulunan anaokulu ile ilköğretim okullarına gelen öğrenci velileri ile banka, KYK Yurtları, PTT ve özel şirketlere ait personel araçları da araç geçiş etiketlerinden istifade edebilmekte.

 

Şartları tutan araç sahipleri CÜ-HGS’ne kayıt olabilmeleri için https://hgs.cumhuriyet.edu.tr linkinden "Kaydol" butonuna basılarak gelen SMS şifresi ile sisteme giriş yapabiliyor.

 

Ayrıntılı bilgi almak isteyenler için ise https://hgs.cumhuriyet.edu.tr adresinde kapsamlı bilgi sunuluyor. 



Haber Tarihi : 25.09.2019

AYLARA GÖRE HABERLER