Turizm Fakültesi'nde Uygulamalı Workshop Serisi Devam Ediyor

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde öğrencilere yönelik balık workshop etkinliği gerçekleştirildi.

 

Etkinliğe Öğr. Gör. Dr. Emre Hastaoğlu, eğitimi veren balık ustası Hüseyin Akpolat ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri katıldı.

 

Etkinlik boyunca öğrencilere Et Teknolojisi ve Marinasyon dersi kapsamında, 35 yıllık balık ustası Hüseyin Akpolat tarafından balık açma, temizleme, fileto açma, deri yüzme gibi zahmetli ve tecrübe gerektiren işlemler öğrencilere uygulamalı olarak gösterildi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği uygulamada öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

 

Dersin yürütücüsü Öğr. Gör. Dr. Emre Hastaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç'un destekleri sayesinde fakülte bünyesinde uygulamalı eğitimlere devam ettiklerini, uygulamalı eğitimlerin öğrencilerin dersi daha iyi anlamasında çok etkili olduğunu söyledi.

 

Ayrıca bu etkinlikte yer aldıkları için başta üniversitemiz rektörüne, Nizamoğlu Balıkçılık sahibi Mehmet Gündeş'e ve balık ustası Hüseyin Akpolat'a teşekkür ettiklerini bildirdi.

 

Etkinlik öğrencilerin balık açma, temizleme gibi uygulamalarıyla son buldu.



Haber Tarihi : 12.12.2019

AYLARA GÖRE HABERLER