Önceliğimiz Öğrenci ve Çalışanlarımız

 Yerleşkemizde eksikliği hissedilen bir çalışma daha sonuçlandı. Gerek öğrencilerimiz ve gerekse yerleşkede ikamet edin akademik ve idari çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir marketin daha açılışı gerçekleştirildi.


Fakültelerin ve işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu alanda açılışı yapılan A-101 Marketi’nin açılışına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanımız Dr. Öğr. Üyesi Enis Baha Biçer, Vakıf Genel Sekreterimiz Öğr. Görevlisi Mahmut İnat ile marketin yetkilileri ve açılış için gelen misafirler katıldı.

Açılış öncesi konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, “Yerleşkede öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz olmak üzere bu tür alışveriş merkezlerine ihtiyaç duyuyorduk. Hem kolay ulaşabileceğimiz bir noktada olması hem ürün yelpazesinin çok geniş olması hem de tüm Türkiye’de ağları bulunduğu için, fiyatlarının da emsallerine göre daha uygun olacağını beklediğimizden öğrencilerimizin de tercih edeceğini düşünüyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin memnun kalacağını düşünüyoruz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın ders başlama ve mesai başlama saatleri dikkate alınarak sabah saat 07.30’dan akşam 21.00’e kadar açık olacak marketin, kurdele kesimi ile açılışı gerçekleştirildi.
 



Haber Tarihi : 16.04.2018

AYLARA GÖRE HABERLER