Burun Estetiği İçin Bosna Hersek’ten Hastanemize Geldi

Başarılı estetik ameliyatlar ile adından sıkça söz ettiren hastanemize yurt dışından gelen hasta sayısı artıyor.


Geçtiğimiz yıl Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan Uluslararası Yabancı Hasta Birimi’nin açılması ile birlikte yurt dışından gelen hasta sayısı her geçen gün artıyor.

Bu bağlamda Bosna Hersek’te yaşayan 18 yaşındaki Sara Açıkgöz, burun estetiği olmak için Üniversitemiz Hastanesi’ni tercih etti.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kasım Durmuş’un gerçekleştirdiği ameliyat başarıyla sonuçlandı.

Operasyonun ardından hem daha rahat nefes alan hem de istediği gibi bir görüntüye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Sara Açıkgöz’ün annesi Yasna Açıkgöz, “Biz Bosna Hersek’te yaşıyoruz. Benim eşim Türk olduğu için tatil için Türkiye’ye geldik. Bir düğünde arkadaşım vasıtasıyla Doç. Dr. Kasım Durmuş Hoca ile tanıştık. Çok iyi bir doktor, alanında çok başarılı olduğunu duyduk. Daha sonra yaptığımız araştırmalar neticesinde de bunu kanıtladık. Sonra gelip ameliyatımızı olduk.” dedi.

Doç. Dr. Durmuş, “Bugün burada 18 yaşında Bosna Hersek’ten gelen bir hastamız var. Burun içinde kemik eğriliği vardı, nefes alamama sorunu yaşıyordu. Kliniğimizin ismini duymuş, araştırıp annesi ile birlikte bizleri tercih etti.” diye konuştu.

Burun estetiği anlamında hastanemizin çok tercih edildiğini söyleyen Durmuş, “Burun estetiği olmak için şehrimiz, üniversite hastanemiz çok tercih ediliyor. Biz bu ameliyatları çok sıklıkla yapıyoruz. Hemen hemen günde 2 ameliyat yapıyoruz. Yurt dışından gelen hastalarımız da oluyor. Gurbetçi vatandaşlarımız özellikle bizleri tercih ediyor. Haziran, Temmuz, Ağustos gibi yaz aylarında gurbetçi vatandaşlarımıza öncelik veriyoruz. Yaklaşık 2-3 ay önce de bir Çeçen vatandaşımızı burun estetiği ameliyatı yaptık ve memnun bir şekilde ülkesine geri döndü. Kliniğimizde sadece burun estetiği değil kulak burun boğazı ilgilendiren tüm ameliyatlarda yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.
 
 



Haber Tarihi : 21.08.2019

AYLARA GÖRE HABERLER