Hastalar Artık Daha Az Sıra Bekleyecek

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi, hastalarımızın tedavilerinde zamandan kazanmak ve yoğunluğu azaltmak amacıyla alınan çok yönlü bir röntgen cihazıyla hastalara hizmet vermeye devam ediyor. Röntgen cihazı, doktorlara ve hastalara zaman açısından büyük kolaylık sağlayacak. Cihaz sayesinde daha kaliteli ve hızlı görüntü işleme kapasitesine ulaşılacak.

Yaklaşık iki yıldır tek cihazla hizmet vermeye çalışılırken mevcut cihazın yetersiz olmasından dolayı bazı aksaklıkların yaşandığını gören hastane yönetimimiz, Direkt Röntgen Grafisi olarak adlandırılan cihazı envanterine ekledi. Böylece tüm servislere hizmet verebilecek yeni cihazla hastalar artık sıra beklemeyecekler.

Yeni alınan cihazla akciğer, eksremite filmi çekildiği gibi skolyos tetkiki de yapılabilmektedir.

Haber Tarihi : 01.06.2018