Yabancı Diller Yüksekokulu Fotoğraf ve Öykü Yarışması Ödül Töreni

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Kampüste Bahar" temalı 2019 Yılı Fotoğraf ve Narrative Essay (Öykü) yarışması sonuçlandı.

Yüksekokul Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mustafa Recep Oktay, Öğr. Gör. Rıza Özutku, Yüksekokul Sekreteri Erdoğan Doğan, öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Ödül töreni açılışında kısa bir konuşma yapan Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özutku, yarışmalara gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özutku, yarışmaya katılan eserlerin hepsinin eşsiz güzellikte olduğunu vurgularken dereceye giren eserlerin seçilmesinde jüri üyelerinin karar vermekte zorlandığını belirtti.

Tören mini bir türkü  ile başladıktan sonra önce fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler açıklandı ve başarı belgeleri ile hediyeler verildi.

Haber Tarihi : 15.05.2019