Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Paralimpik Atletizm Grand Prix Yarışlarında

2018 Ağustos ayında Almanya’nın Başkenti Berlin’de yapılacak olan Avrupa Paralimpik Atletizm yarışmalarına hazırlık olarak 13-16 Mart tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yapılan Paralimpik Atletizm Grand Prix yarışmalarına ülkemizi temsilen Millî Takım Antrenörü, Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ertürk Yamen nezaretinde katılan öğrencilerimiz büyük başarı elde etti.

Erkekler 400 metre yarışlarda Oğuz Akbulut altın, bayanlarda Aslı Adal gümüş, Öznur Alumur ise bronz madalya aldı.

Erkekler 800 metre yarışlarda Oğuz Akbulut altın, bayanlarda Aslı Adalı gümüş madalya aldı.

1500 metre erkeklerde Oğuz Akbulut altın madalya alırken bayanlarda Aslı Adalı ise gümüş madalya aldı.

Başarılarından dolayı sporcularımızı kutluyoruz.

Haber Tarihi : 18.03.2018