CÜBAP’tan Yerli Ürünlere Tam Destek

 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi olarak, son günlerde ülkemizin haksız bir surette maruz bırakıldığı uluslararası boyutlarda yürütülen ekonomik saldırılara karşı, tüm yurttaşlarımız gibi bizlerin de sonuna kadar ülkemizin yanında olduğu, üzerimize düşen her türlü sorumluluğun, fedakârlığın tereddüt etmeden yerine getirileceğinin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

 

Bu bağlamda,  bilimsel araştırma faaliyetlerinin hız kesmeden devam edebilmesi ve hatta daha ileri seviyelere taşınabilmesi amacıyla, Üniversitemiz mensubu akademisyenlerin yürüteceği projelere desteğimiz artarak devam edecektir. İhtiyaç duyulan her türlü ürünün temininde, ilgili mevzuat çerçevesinde yerli ürünler tercih edilecek ve bu ürünler için fiyat avantajı uygulanacaktır.

 

Proje yürütücülerince talep edilecek ürünler için düzenlenecek şartnamelerin, yerli ürünleri kapsayacak şekilde hazırlanmış olmasına birimimiz tarafından hassasiyetle gösterilecektir. Aynı hassasiyetin tüm mensuplarımız tarafından gözetilmesi beklenmektedir.

 

Kamuoyuna ve Üniversitemiz mensuplarına saygıyla duyurulur.



Haber Tarihi : 28.08.2018

AYLARA GÖRE HABERLER