TEOG Sınavında Başarılı Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu öğrencilerinden TEOG sınavında dereceye giren başarılı öğrencilerimizi makamında kabul etti.

Kabule, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal KILIÇ, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Taner ÇİFÇİ, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekteri Doç. Dr. Ahmet Alim, okul idarecileri ile TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı konuşmada, “Vakfımız Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu, TEOG sınavında yedi birincilik aldı. Bir önceki sınavda altı birincilik almıştı. Hem velilerimizi hem öğrencilerimizi burada ağırlayalım, başarılarını kutlayalım istedik. Hocalarımıza teşekkür ediyorum, yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Velilere özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü sizin tercihiniz bizim okulumuz oldu, başka okullara da götürebilirdiniz. Biz istiyoruz ki Vakıf okullarımız daha başarılı bir hâle gelsin, daha iyi şeyler yapalım. Hatta bu konuda yaz döneminde de yaz kursları düşünüyoruz. Üç dönemlik yaz kursları yapacağız. Okullarımızın başarısı için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Daha ileriye götüreceğiz. Ben bu başarıda emeği olan önce öğrencilerimizi kutluyorum, inşallah daha iyi yerlere gelecekler, daha güzel başarılarla bizleri sevindirecekler. Velileri kutluyorum, hocalarımızı kutluyorum, Vakıf çalışanlarımızı kutluyorum ve tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi



Haber Tarihi : 07.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER