İş Arama Becerileri Eğitimi Konferansı Düzenlendi

 Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Koyulhisar Meslek Yüksekokulu işbirliği ile “İş Arama Becerileri Eğitimi” konulu konferans düzenlendi.

 

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yüksekokul öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansa, Sivas İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Erdem Coşkun, Samet Karabacak ve öğrenciler katıldı.

 

Erdem Coşkun, iş aramanın neden gerekli olduğu, iş arama ve bulma konusunda yapılması gerekenler, öz geçmiş hazırlama ve sunma, mülakat süreçleri ile İŞKUR ‘un çalışma sistemine yönelik bilgiler vererek, iş görüşmelerinde ilk intibanın önemli olduğuna, kendi yetenek ve ilgilerimize göre bir iş arayışı içinde olduğumuzda daha kolay ve başarılı bir süreç geçirebileceğine dikkat çekti.

 

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerini, ortamı görmeleri ve alanları ile ilgili işyerlerini ziyaret edebilmeleri için kurumlarına davet eden Coşkun, Sivas İŞKUR bünyesinde çalışan tüm personelin iş arama konusunda her türlü destek ve yardımda bulunacağını ifade ederek sözlerini bitirdi.



Haber Tarihi : 24.10.2018

AYLARA GÖRE HABERLER