Sporcuların Tercihi Üniversitemiz Hastanesi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Öztemür ve ekibi önemli ameliyatlar yapmaya devam ediyor.


Bu kapsamda Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hentbol 1. Ligde mücadele eden takımda oynayan Ümit Ebubekir Esin ile Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Okan Aslan adlı sporcuların çapraz bağlarının yırtılması sonucu sakatlanmışlardı. Ancak Doç. Dr. Zekeriya Öztemür ve ekibi tarafından yapılan başarılı ameliyat sonrasında sağlıklarına kavuştular.

Başarılı bir ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Ümit Ebubekir Esin konuşmasında, “Öncelikle Zekeriya Hocama çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı. Çok iyi bir ameliyat geçirdik. Birinci ligde mücadele eden Batman maçında darbeye bağlı olarak çapraz bağlarımda kopuk meydana geldi. Zekeriya Hocama birçok arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Hocam da sağ olsun yardımcı oldu.” dedi.

Üniversitemiz öğrencilerinden Okan Aslan ise, “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrenciyim. Ön çapraz bağ yaralanmasıyla hastaneye geldim. Ameliyatım iyi geçti. Şu an herhangi bir ağrım yok. Daha öncede Zekeriya Hocam tarafından ameliyat edilmiştim. Hocamdan gayet memnunum, onun için yine Zekeriya Hocamı tercih ettim.” dedi

Doç. Dr. Zekeriya Öztemür başarılı geçen ameliyatlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Ümit ve Okan bana ön çapraz bağ kopuğunu nedeniyle geldiler. Muayenelerini yaptık, çıkan sonucu değerlendirdikten sonra başarılı birer ameliyat yaptık. İnşallah yakında fizik tedavi süreci başlayacak. Altı ay içinde de inşallah Ümit ve Okan’ı sevdiği sahalarda görebileceğiz.” dedi. 

Doç. Dr. Zekeriya Öztemür konuşmasının devamında, “Spor yaralanmaları ve spor hekimliği konusunda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi olarak hem kendi ilimizdeki hem çevre illerdeki millî ve amatör sporcularımıza hizmet vermekteyiz. Gerçekten çok yoğunuz bu konuda. Yapılan hizmetten ötürü hastalarımızda gayet memnun. Sporla ilgili spor yaralanmalarıyla ilgili hizmetlerimizi ileriki yıllarda daha ileri aşamalara getireceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
 



Haber Tarihi : 10.07.2018

AYLARA GÖRE HABERLER