Rektörümüz Sendika Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimi Üniversitemizde faaliyet gösteren sendika temsilcileriyle bir araya gelerek Üniversitemizde çalışan personelimizin istek, talep, sorun ve sıkıntılarını istişare etti.

 

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç ve Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Eğitimciler Birliği Sendikası temsilcisi Zafer Yıldız, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası temsilcisi Tevfik Sayaca, Türk Sağlık-Sen. temsilcisi Kürşat Öksüm, Türk Eğitim-Sen. temsilcisi Adıgüzel Solmaz, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası temsilcisi Özgür Baştürk, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası temsilcisi İbrahim Kılıç ve beraberindekiler katıldı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, programda öğretmenliğinin ikinci yılında kendisinin de sendikacılık faaliyetlerinde bulunduğunu, o yıllarda sendikacıların yasal bir güvencesinin dahi olmadığını ifade ederek üyeleri memnun ederken yanlışlığa da düşülmemesi gerektiğini söyledi.

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda, sık sık bir araya gelmenin sıkıntı ve problemlerin çözümü bakımından oldukça önemli olduğuna vurgu yapıldı. Sendika temsilcileri personelimiz ile ilgili bazı problemleri dile getirerek çözümü noktasında neler yapılabileceğini karşılıklı görüştüler.

 

Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



Haber Tarihi : 25.04.2018

AYLARA GÖRE HABERLER