Mezun Olacak Öğrencilerin Sanat Eserleri Sergilendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim Ana Bilim Dalı öğrencilerince mezuniyet öğrenci resim sergisi açıldı.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde düzenlenen programa Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açılışı gerçekleştirilen Rektör Danışmanımız Biçer ve beraberindekiler resimlerde emeği olan öğrencilerden bilgi aldılar.

Sergi hakkında açıklamada bulunan Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanı Tamer Balıkçı, “Mezun olan öğrencilerimizin yapmış oldukları yağlı boya portre çalışmalarını sergiliyoruz. Yaklaşık 50 tablonun bulunduğu sergimizi bugün öğrencilerimizin ve halkımızın beğenisine sunduk. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Program sonrası öğrenciler ve öğretim elemanları toplu fotoğraf çekindiler.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch VİZYON 58

Haber Tarihi : 03.05.2017