Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nda Kariyer Günleri

Üniversitemiz Yıldızeli Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Genç Girişimciler Kulübü “Kariyer Günleri” etkinliği düzenledi.

Konferans Salonu’nda düzenlenen programın ilk konuğu Yıldızeli Kaymakamı Yusuf Cankatar oldu. Kaymakam Cankatar kendi başarı hikâyesini anlattı.

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Demir, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen programda Kaymakam Cankatar, öğrencilere öncelikle dikey geçiş sınavına odaklanmaları gerektiğini dile getirdi. Dikey geçiş sonrasında ise kariyer meslekleri olan uzmanlık, müfettişlik ve kaymakamlık sınavları/mülakatları için nasıl bir çalışma stratejisi geliştirmeleri gerektiğine yönelik kendi tecrübelerinden örnekler verdi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Kaymakam Cankatar’a program sonunda yüksekokul müdürü Doç. Dr. Mehmet Demir teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Tarihi : 21.12.2017