Matematik Kulübü Öğrencilerinden Örnek Davranış

Üniversitemiz Fen Fakültesi Matematik Bölümü öğrencilerinin bir araya gelerek kurdukları Matematik Kulübü’nden örnek davranış.

Kulüpte yer alan yaklaşık 50 öğrenci Üniversitemiz yerleşkesi içerisinde bulunan palamut ağaçlarının dibine dökülen palamut tohumlarını topladılar. Topladıkları palamutları torbalara koyarak önümüzdeki günlerde yapacakları etkinlikler ile çevre köylerde bulunan boş alanlarda toprakla buluşturacaklar.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Pelin Dursun, “Bugün arkadaşlarımızla yerleşkemizde bulunan palamut ağaçlarının dibindeki palamut tohumlarını topladık. Bu tohumları önümüzdeki günlerde çevre köylerde boş arazilerde toprakla buluşturacağız. Böylece bizim de doğaya bir katkımız olacak.” dedi.

Tohum toplayan öğrenciler ise, “Arkadaşlarımızla güzel bir çalışma yapıyoruz. Topladığımız palamut tohumlarını hep birlikte belirlenen alanlara ekeceğiz. Herkesi bu etkinliğimize davet ediyoruz.” dediler.

Haber Tarihi : 19.11.2019