Üniversitemiz Bilek Güreşi Seçmeleri Yapıldı

2017 Türkiye Bilek Güreşi Yarışması ile Avrupa Yarışması Millî Takım Elemelerine katılacak sporcuların üniversitemiz seçmeleri yapıldı.

Üniversitemiz Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen seçmelere Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Muhlis Öztürk ve çok sayıda sporcu katıldı.

Yaklaşık 100 sporcunun katıldığı seçmelere sağ ve sol kol olmak üzere 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80 ve +80 kg kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Müsabakalarda 1 ulusal hakem ile 3 il hakemi görev yaptı.

Müsabaka öncesi açıklama yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, “Cumhuriyet Üniversitesi olarak her alanda olduğu gibi spor alanında da Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın desteği ile büyük işler yapmaya başladık. Bu noktada 25 farklı branşta Üniversite Sporları Federasyonu’nun faaliyetlerine katılmaktayız. Diğer taraftan bu faaliyetlerden biri olan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’na Üniversitemizi temsil edecek Bilek Güreşi Üniversite Seçmelerini gerçekleştirmekteyiz.” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Gül “Cumhuriyet Üniversitesi olarak birçok branşta aktif faaliyet gösteriyoruz. 2016-2017 sezonu içerisinde hentbol, basketbol, futbol ve voleybol branşlarında başarılar elde ettik. Aynı başarıları farklı branşlarda ve bilek güreşinde de gerçekleştirmek arzusu içerisindeyiz.” dedi.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch 



Haber Tarihi : 02.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER