Cumhuriyet Teknokentteki Firma Temsilcileri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemizin sanayi kalkınmışlığa uzanan adresi Cumhuriyet Teknokent yönetimi ilimizde faaliyet gösteren firma temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bünyesinde 28 firmaya hizmet veren, Ar-Ge ve yazılıma dayalı katma değeri yüksek ürün ve hizmetlerin üretilmesini sağlamak amacıyla 2011 yılından bugüne kadar çalışmalarını devam ettiren Cumhuriyet Teknokent yönetiminin düzenlediği iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Mercan, Teknokent ortaklarından Buruciye AŞ, Ticaret ve Sanayi Odası ve Özbelsan AŞ yöneticileri ile firma temsilcileri katıldı.

İftar Programında konuşan Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Mercan, “Cumhuriyet Teknokent’te faaliyet gösteren firmalar ve girişimciler ile tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya gelmek istedik.” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “ Teknokent olarak sizlere nasıl yardımcı olabiliriz, Teknokent’i daha ileriye nasıl taşıyabiliriz bunun uğraşısı içerisindeyiz. Çevremizdeki gelişmiş teknokentler gibi olma çabası ve gayreti içerisindeyiz. Teknokent’te çalışan ekibimiz farklı illerdeki teknokentleri gördü. Oralarda neler yapılıyor, bunun üzerine biz neler koyabiliriz düşüncesi içerisinde olduk. Teknokentimiz güzel bir ivme kazandı. Yaptığınız projeler ile ilgili karşılaştığınız bürokratik problemlerde sizlere elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar sonrası programa katılan firma temsilcileri Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a sorular sorarak, Üniversite ve sanayi iş birliğinin artırılması konusunda güzel çalışmaların olduğunu, bu ve buna benzer toplantıların daha fazla olması gerektiğini vurguladılar.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch SRT

 

 



Haber Tarihi : 15.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER