Rektörümüz Basın Toplantısında Çalışmalarını Anlattı ve Yerleşkede Yapımı Tamamlanan Çeşmenin Açılışını Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz ve yapılan çalışmalar hakkında basını ve halkımızı bilgilendirmek amacıyla iki ayda bir icra edilen toplantılardan Mayıs ayı basın toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Rektörümüzle birlikte Rektör Yardımcılarımız, Rektör Danışmanlarımız, Genel Sekreterimiz ve Yardımcısı, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri ile ilimizde görev yapan basın mensupları katıldı.

Basın toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız göreve başladıkları tarihten bugüne Üniversitemizin eğitim durumunda gelinen son durum, akademik ve idari kadrolarda çalışan personelimiz ile öğrencilerimize yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında ana hatlarıyla bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız konuşmasının devamında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, Üniversitemiz şehir iş birliği kapsamında yapılan çalışmalar ile Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanemizin gayretli çalışmaları neticesinde gelinen son durumu ve yeni yapılacak hastane binaları hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulundu.

Basın toplantısının diğer bir başlığı ise yerleşke ile ilgili yapılan imar ve peyzaj çalışmaları oldu. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’ın yerleşkede hâlen devam eden peyzaj çalışmaları hakkında bilgi vermesini müteakip yerleşkemizde yapılması planlanan çeşmelerden ilkinin açılışı hayır sahiplerinin ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.Toplantı, basın mensupları ile karşılıklı istişarelerle son buldu.

Basın toplantısı ve çeşmenin açılışından sonra Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız hayır sahiplerini makamında misafir ederek yaptıkları hayırdan dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti. Teşekkür belgesi alan hayır sahibi ve aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi personeli İlknur Değer ve eşi Sinan Değer, Cumhuriyet Üniversitesinde güzel bir hayrın işlenmesine vesile oldukları için Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’ a ve destek veren herkese teşekkür ettiler.   

 

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

 www.youtube.com/watch SRT



Haber Tarihi : 13.05.2017

AYLARA GÖRE HABERLER