Sosyal Hizmet Kulübü Tanışma Etkinliği Düzenledi

Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü tarafından düzenlenen Sosyal Hizmet Bölümü’ne yeni kaydolan öğrencilerle üst sınıflarda eğitim gören öğrencilerin birbirlerini tanımaları için tanışma etkinliği düzenlendi.

Yıl içinde çok çeşitli etkinlikler yapan ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan toplumun çeşitli katmanları hakkında projeler hazırlayan Sosyal Hizmet Kulübü’nün öncülüğünde yapılan program hakkında katılımcılara bilgi veren Kulüp Başkanı Ahmet Türk, "Sosyal hizmet demek aydınlık bir gelecek, müreffeh bir dünya için insanlığa hizmet etmek demektir. Bir sosyal hizmet öğrencisi asosyal olamaz, hayatın her alanında etkin olmalıdır. Sosyal hizmet durağanlık kabul eden bir meslek değildir. Arkadaşlarımızın kaynaşması, dostlukların pekiştirilmesi için düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğe yoğun bir şekilde katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Program tanışma yemeğinin ardından programa katılan öğrenciler için hazırlanan program ile sona erdi.

Haber Tarihi : 24.10.2018