Beton Yollar Uygulamaları Semineri

Üniversitemizin ev sahipliğinde Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ile Votorantim Sivas Çimento Fabrikası’nın desteğiyle “Sivas Kamu Kuruluşları İçin Beton Yollar Uygulamaları Semineri” düzenlenecek.

Seminer hakkında bilgi veren Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Murat Bostancıoğlu, “Sivas’ta böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz. Günümüzde beton yollar, ilk yapım maliyeti açısından asfalt yollarla rekabet edebilir duruma gelmiştir.

Bu seminerin amacı; beton yolların teknik, sosyo-ekonomik ve çevre açısından üstünlüklerini ülkemizdeki ve yurt dışındaki bazı örneklerle anlatarak beton yolların yol imalatında bir seçenek olarak değerlendirilmesi gerektiği üzerine bir farkındalık oluşturmaktır. Bu amaçla “Sivas Kamu Kuruluşları İçin Beton Yollar Uygulamaları Semineri”ni düzenliyoruz.

Seminere Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Tüzün, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, TÇMB Danışmanı Prof. Dr. Özgür Yaman, Trabzon İl Afet Durum Müdürlüğünden İnşaat Yüksek Mühendisi Muhammet Çelik, TÇMB CEO’su İsmail Bulut gibi isimler katılarak sunumlarını yapacak ve beton yollarla ilgili tüm merak edilen konularda bilgi sunacaklar.

Program 22 Aralık 2016 Perşembe günü Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi’nde saat 12.30’da kayıt işlemleri ile başlayacak ve açılış saat 13.00’te gerçekleşecek. İlimizdeki tüm paydaşlarımızı ilgililerini bekliyoruz.” dedi.

 



Haber Tarihi : 21.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER