Sulu Boya Resim Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından Sulu Boya Resim Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Okutman Şükran Bulut tarafından Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleşen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Aksu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nazire Özgen Erdem, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Rektör Danışmanı Yrd. Dç. Dr. Enis Baha Biçer, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını gerçekleştiren Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Aksu sergide emeği geçenleri tebrik ederek Okutman Şükran Bulut’u tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Serginin açılışına katılan Rektör Prof. Dr. Yıldız sergiyi gezerek Okutman Bulut’tan eserler hakkında bilgi aldı.

Sergi hakkında bilgiler veren Okutman Bulut, serginin toplam 32 çalışmadan oluştuğunu söyleyerek, “Sergimizin konusunu, içinde hayata renklerle dokunmak olarak seçtim. Bu nedene serginin içinde her konuyu izleyenler bulabilecektir. Sergide manzara, hayvanlar ve figür çalışmaları var.” diyerek serginin iki gün boyunca açık kalacağını sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 10.10.2016