Atamaları Yapılan Akademik Personel İçin Program Düzenlendi

Üniversitemizde Yardımcı Doçent kadrolarına atanan öğretim üyelerimiz için program düzenlendi.

Personel Yemekhanesi Protokol Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Prof. Dr. Ali Taşkın, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı ve atamaları yapılan akademik personelimiz katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, “Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın talimatları doğrultusunda akademik alanda yükselen öğretim elemanları ile daha samimi bir ortamda bir araya gelinmesi için bu tarz programları gerçekleştiriyoruz. Yeni görevlerinizde siz meslektaşlarımı kutluyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise konuşmasında, “Görevde yükselen siz değerli hocalarımızla bir araya gelmek istedik. Dördüncüsünü düzenlediğimiz bu etkinliğimizi önümüzdeki yıllarda daha da geniş hâle getirerek sizler ve ailelerinizle nezih bir ortamda bu şekilde buluşmak isteriz. Sizleri özel olarak davet ettik. Üniversitemiz ve bizler için değerlisiniz. Sizlerden bilimsel anlamda çalışmalar ve bu görevinizi layık bir şekilde yerine getirmenizi rica ediyoruz. Bilimsel çalışmalarınızda bizler sonuna kadar sizleri destekliyoruz. Atamalarınız hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan Üniversite içerisinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız çalışmalarımız bilim alanında artarak devam edecektir ifadelerine yer verdi.

Programa katılan öğretim üyeleri, böyle bir programı düzenlediğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ettiler.

Program sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, unvanı değişen; Dr. Hüseyin Fatih Küçükibiş, Dr. Müslüme Akyüz, Dr. Erdem Akça, Dr. Onur Taydaş, Dr. Mücahit Fişne, Dr. Seval Elden Ürgüp, Dr. İlker Şen ve Dr. Alptekin Ulutaş’a belgelerini ve hediyelerini verdi.



Haber Tarihi : 29.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER