Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız Şehit Uzm. Çavuş Talha Emre Zileligil'in Ailesine Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu

Van'ın Gürpınar ilçesi Yalınca Mahallesi yolu üzerinde icra edilen yol arama görevi esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından daha önceden menfeze yerleştirilen EYP’nin patlatılması sonucu şehitlik mertebesine ulaşan Uzm. Çavuş Talha Emre ZİLELİGİL’ın ailesine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç tarafından başsağlığı ziyareti gerçekleştirildi.

Sivas Milletvekili Selim Dursun, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ında bulunduğu ziyarette, Üniversiteniz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç tarafından Kur’an-ı  Kerim tilevet  edildi.

Haber Tarihi : 08.10.2016