Ring Seferleri Başladı

Daha güvenli bir yerleşke için çalışan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimimizin çalışmaları devam ediyor.

Güvenlik noktalarının, nizamiye kapılarının yenilenmesiyle birlikte başlayan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının sona ermesiyle birlikte ring seferleri 02 Ekim 2017 Pazartesi günü itibarıyla başladı.

Öğrencilerimizin güvenliği için Özel Halk Otobüslerinin yerleşke içerisine girmemesi yönünde alınan karar neticesinde ana durak Cumhuriyet Üniversitesi Camisi yanına taşınmıştı.

Halk otobüslerinin yerleşke içerisine girmemesinden dolayı öğrencilerimizin mağdur olmamaları için Rektörlüğümüzce belirlenin iki hat üzerinden ring seferleriyle öğrencilerimiz ücretsiz olarak taşınmaya başladı.

Uygulamaya konulan ring seferleri, otobüslerin kalkış noktası olan eski ana durağın yanından kalkıyor. Birinci ring hattı; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi istikametinden Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Sivas Meslek Yüksekokulu, Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve BESYO olacak.

İkinci ring hattı ise yine aynı noktadan kalkarak hastane poliklinikleri takip edip Vakıf Market önünden Yabancı Diller Yüksekokulu, yeni kütüphane, ikinci yemekhane, İletişim Fakültesi ve Eğitim Fakültesinin önünden tekrar kalkış noktasına gelerek servislerini tamamlayacaklar.

Sabah saat 08.00’de başlayacak olan ring seferleri akşam saat 21.00’de son bulacak. Öğrencilerimiz kimlik kartlarını göstermek suretiyle bu hizmetten ücretsiz olarak istifade edebilecekler.



Haber Tarihi : 03.10.2017

AYLARA GÖRE HABERLER