Şampiyon Takımımızdan Rektörümüze Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Tokat’ta düzenlenen Voleybol Erkekler 2. Lig müsabakalarında Üniversitemizi temsil eden takımımız tüm maçlarını 3–0 kazanarak turnuvayı namağlup olarak tamamlamış ve şampiyon olarak 1. lige yükselmişti.


Şampiyon takımımız kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a takdim etmek amacıyla Rektörümüze ziyarette bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yrd. Ünal Kılıç, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Yekbaş, BESYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gül, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Muammer Çırçır, takım antrenörleri ve sporcular hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, üniversitede spor alanları bakımından oldukça zengin olduğunu fakat bu spor alanlarının bir yerde toplandığını belirterek, “Göreve geldikten sonra benim söylediğim şuydu: Fakültelerinden çıktığında öğrencilerimiz spor yapmak istiyorlarsa bu imkânları sağlayalım. Bu sene basketbol, voleybol ve futbol sahaları oluşturduk. Bir tanesi Mimarlık Fakültesi, diğeri Eğitim Fakültesi, bir diğeri de Enstitülerin yanında. Bunları yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Öğrencilerimiz fakültelerinden çıktıklarında vakitlerini değerlendirebilsinler, spor yapabilsinler. Öğrencilerimizin yeni yaptığımız yerlerde oynadıklarını gördüğümde seviniyorum.” dedi.

Şampiyon takımı kutlayan Rektörümüz şunları kaydetti:

“Başarılarınızın devamını diliyorum. Üniversite olarak her zaman yanınızdayız. Üniversitemizin adını duyuruyorsunuz, güzel işler yapıyorsunuz. Bu başarı da bizim için önemli. İnşallah daha güzel başarılar elde edecek bu takım.” dedi. 

Samimi bir havada geçen ziyaretin ardından takım kaptanı Sinan Polat Rektörümüze şampiyonluk kupasını takdim etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız takımımızla öğle yemeğinde de bir araya geldi.
 
 



Haber Tarihi : 08.01.2019

AYLARA GÖRE HABERLER