Öğrencilerimizden Diyarbakırlı Annelere Destek

 Üniversitemiz öğrencileri çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve oturma eylemi yapan annelere destek olmak amacıyla basın açıklaması yaptılar.

 

Atatürkçü Düşünce Kulübü (ADK) öncülüğünde Merkezî Kafeterya önünde ellerinde Türk bayrağı taşıyan öğrenciler “Teröre Lanet Analara Destek” pankartı açtılar.

 

Üniversitemiz öğrencileri adına açıklama yapan ADK Başkanı Esra Karakışla, “PKK tarafından kaçırılan çocukların annelerine Sivas'tan destek veriyoruz. Hacire Annemizin başlattığı bu eylem diğer bağrı yanan annelere cesaret vermiş ve an itibarıyla 45 aileye ulaşmış, artmaya devam edecektir. Annelerimizin bu eylemi ve bizlerin bugün buradan göstermiş olduğu bu irade, bu yürüyüş terörle mücadele eden Mehmetçiğimize de büyük bir moral olmaktadır. Diyarbakırlı annelerimizin eylemi bir vatan ve insanlık nöbetidir. Bu nöbet terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen mücadelenin artık zafer aşamasına girdiğinin bir göstergesidir. Türkiye'nin birliği, bütünlüğü ve çocuklarımızın güvenli geleceği için teröre karşı yürütülen mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Türk gençliğinin kalbi PKK'ya karşı duran ailelerle birlikte çarpmaktadır. Türkiye teröre teslim olmayacaktır.” dedi.



Haber Tarihi : 25.09.2019

AYLARA GÖRE HABERLER